Username:
Password:  
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Αρχική Προφίλ Νέα Προϊοντα Προσφορές Εγγραφή Επικοινωνία
 
Κατηγορίες
Newsletter
Καταχωρήστε το e-mail σας εδώ για να λαμβάνετε συνεχώς ενημερώσεις για τα νέα μας προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
Πληροφορίες Αποστολής, επιστροφών-έξοδα αποστολής

Βρίσκεστε εδώ: » Αρχική / Πληροφορίες Αποστολής, επιστροφών-έξοδα αποστολής

Αποστολή παραγγελιών

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από την εταιρεία ταχυμεταφορών Γεν.Ταχυδρομική ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία ,ανάλογα την περιοχή.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η αποστολή με Γεν.Ταχυδρομική-ACS είναι ασύμφορη (π.χ. λόγω μεγάλου ογκομετρικού βάρους δηλαδή μεγάλου όγκου του αντικειμένου) τότε οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας ή άλλον τρόπο τον οποίο θα επιλέξει η επιχείρηση μας, με σκοπό να παραμένει το κόστος των μεταφορικών χαμηλό.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για να σας δηλώσουμε τον τρόπο αποστολής και τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.

Χρόνος Παράδοσης

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.idrogiospaint.gr τις εργάσιμες ημέρες και με την προϋπόθεση να είναι τα προϊόντα διαθέσιμα συνήθως διεκπεραιώνονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Οι αποστολές με Courier ( ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ - ACS ) συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι αποστολές με μεταφορική εταιρεία ή άλλο τρόπο (π.χ. ΕΛΤΑ , ΚΤΕΛ) συνήθως παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 19.00, και το Σάββατο έως 14.00

Χρεώσεις μεταφορικών (Ελλάδα)

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας, καθώς επίσης  και με το βάρος.

** Το κατώτερο ποσό παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ανέρχεται στo 10€

Από 80 € και άνω δωρεάν μεταφορικά εντός Ελλάδας έως 3 κιλά (πραγματικό βάρος-ογκομετρικό βάρος)

Ενδεικτικός πίνακας μεταφορικών για Ελλάδα. (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ)

Συνολικό ποσό Παραγγελίας €   -     βάρος , ογκομετρικό βάρος σε κιλά Έξοδα Αποστολής
10 €- 80 €                                                              1 - 3 κιλά   5,00 €
80 € - και άνω                                                        1 - 3 κιλά Δωρεάν
80 € - και άνω                                                          4 κιλά 1,80 €
80 € - και άνω                                                          5 κιλά 3,60 €
80 € - και άνω                                                          6 κιλά 5,40 €

Στις παραπάνω χρεώσεις συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αντικαταβολής (δηλαδή δεν πληρώνετε με επιπλέον έξοδα για την αντικαταβολή)

Για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 3 κιλών η χρέωση είναι 1,80 € ανά κιλό.

 

 

 

Χρεώσεις μεταφορικών (Κύπρος)

 

Ενδεικτικός πίνακας μεταφορικών για Κύπρο. 

Βάρος , ογκομετρικό βάρος σε κιλά Έξοδα Αποστολής
                                        1 - 5 κιλά                                              15,50 €
                                      5 - 10 κιλά           20,50 €
                                     10 - 15 κιλά           29,00 €
                                     15 - 20 κιλά           39,50 €
                   για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 20            2,20  €

 

Indicative transport table for Cyprus.
Weight, volumetric weight in kilograms Shipping Expenses
                                        1 - 5 kg    15.50 €
                                      5 - 10 kg    20.50 €
                                     10 - 15 kg   29,00 €
                                     15 - 20 kg   39.50 €
                   for every extra kilo over 20   is   2,20 € / kg
 
Cash on delivery orders are not executed
Σας ενημερώνουμε ότι δεν αποστέλλονται παραγγελίες ως αντικαταβολή στη Κύπρο
 

Παραγγελίες από Κύπρο θα πρέπει να είναι με πληρωμή: Τραπεζική Κατάθεση, 
έτσι ώστε να σας ενημερώνουμε με mail για τα έξοδα αποστολής που προκύπτουν για
τη συγκεκριμένη παραγγελία σας
 
 
Πολιτική Επιστροφών

Έχετε πρόβλημα με το προϊόν που μόλις παραλάβατε, και επιθυμείτε την επιστροφή ή αντικατάσταση του?
Το
idrogiospaint είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει και σας προσφέρει πολύ απλούς και εύκολους τρόπους εξυπηρέτησης.  
Εφόσον ανήκετε λοιπόν σε κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις, η διαδικασία επιστροφής είναι απλή, εύκολη και άμεση.
Αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω:
Σε περίπτωση λοιπόν που το προϊόν που αγοράσατε εμπίπτει σε μία από τις παρακάτω περιπτώσεις, μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή του, η οποία γίνεται σύμφωνα με τα παρακάτω.

 
Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο μεταφοράς και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης. Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή,  θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

 

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα.

Ειδικά στις περιπτώσεις φύλλων χρυσού που είναι πολύ ευαίσθητα και καταστρέφονται εύκολα η συσκευασία του θα πρέπει να είναι αυστηρώς άθικτη.

 

 Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης: Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς κατά παραγγελία σας με δικές σας προδιαγραφές, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί, όπως διαλυτικά, βερνίκια, χρώματα. κλπ

 
Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου καθώς & ελλατωματικού προϊόντος:

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, ή ελλατωματικό μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς δική σας χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.
Έξοδα αποστολής: η επιστροφή για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος (θα σας ενημερώσουμε με ποιο μέσο θα το επιστρέψετε) με βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία σας με το κατάστημά μας στο τηλέφωνο 26220 25072

 
Επιστροφή λόγω λάθους επιλογής προϊόντος:

Το idrogiospaint σας παρέχει τη δυνατότητα να ζητήσετε την επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε ακόμη και μετά τις 14 ημερολογιακές ημέρες που ισχύει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Το idrogiospaint σας δίνει το δικαίωμα για 20 ημερολογιακές ημέρες ακόμη και σε περιπτώσεις που η αγορά δεν προορίζεται για προσωπική χρήση αλλά αφορά επαγγελματική χρήση. Η δυνατότητα προσφέρεται εφόσον το προϊόν είναι άθικτο, με σφραγισμένη συσκευασία.
Σε κάθε περίπτωση το
idrogiospaint διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση επιστροφής δίχως την υποχρέωση αιτιολόγησης της απόφασης αυτής.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνεται ότι περιπτώσεις όπου το επιστρεφόμενο προϊόν δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση δεν μπορεί να επιστραφεί. Εάν για ειδικούς λόγους γίνει δεκτή κατ' εξαίρεση η επιστροφή τέτοιας περίπτωσης, τότε η εταιρεία θα καταβάλει μέρος του τιμήματος το οποίο θα προσδιορίζεται για την συγκεκριμένη περίπτωση σύμφωνα με την κατάσταση του προϊόντος και την τρέχουσα εμπορική του αξία του και αφού προηγηθεί έλεγχος της κατάστασης του από εμάς στο χώρο μας.
Έξοδα αποστολής: η αποστολή του προς επιστροφή προϊόντος καθώς τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν εσάς.
 
Στις παραπάνω περιπτώσεις εκτός της Υπαναχώρησης, η όποια αντικατάσταση ή πίστωση θα γίνεται αφού ελεγχθεί το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστωθεί μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης σύμφωνα με τα παραπάνω. Η επιστροφή του όποιου καταβεβλημένου τιμήματος ή μέρους αυτού εφόσον υπόκειται σε διαδικασία μείωσης του επιστρεφόμενου ποσού, θα γίνεται με πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική αγορά.



Δήλωση υπαναχώρησης-επιστροφή χρημάτων

Η δήλωση υπαναχώρησης μπορεί να σταλεί άμεσα ηλεκτρονικά ή με συστημένη επιστολή προς την Εταιρία μας ή  μπορείτε να την προσκομίσετε με δικά σας μέσα στην Έδρα της εταιρείας μας.  

Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η Εταιρεία μας υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε.

 

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην Εταιρεία μας το τίμημα από την Τράπεζα, η Εταιρεία μας υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την σύμβαση της τράπεζας με τον πελάτη της. 

 

Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν με κατάθεση της εταιρείας μας στον λογαριασμό του.

 

Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος.

Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης και παραλαβής των προϊόντων.

 ·  Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης η δε Εταιρεία μας δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό.


Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 2622025072 ή στο τηλ. 6980161759

 

 

Είσοδος Μέλους
Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Νέες Προσφορές
Πιστόλι θερμικής σιλικόνης μεγάλο για 11,2mm σιλικόνη 3911255
ΑΠΟ€10,50
€7,00 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Πιστόλι θερμικής σιλικόνης μίνι για 7,4mm σιλικόνη 3911655
ΑΠΟ€6,50
€4,50 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Πιστόλι θερμικής σιλικόνης για 11,2mm σιλικόνη
ΑΠΟ€10,50
€7,00 (ΜΕ ΦΠΑ)
Μη διαθέσιμο προσωρινά
Αποστολή σε φίλο
Ακρυλικά Amsterdam Standard Series 120ml 105 Titanium white
ΑΠΟ€4,22
€3,60 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Ακρυλικά Amsterdam Standard Series 120ml
Τα Amsterdam Standard Series σας προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικά χρώματα σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων.
ΑΠΟ€4,22
€3,60 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Λάδι Van Gogh 20 ml
TALENS
ΑΠΟ€2,07
€1,65 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Λάδια Artcreation TALENS 200 ml
ΑΠΟ€6,19
€4,70 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Λάδι REMBRANDT 15 ml 800 S3 +++ SO Μεταλλικό SILVER
ΑΠΟ€7,76
€5,82 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Σέτ ζωγραφικής Σκίτσου και Σχεδίου CREOTIME 34299
ΑΠΟ€45,50
€36,40 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Λάδι Remprandt 40 ml 117 S1 +++ SO ZINC WHITE (L)
ΑΠΟ€7,87
€5,90 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Ξύλινο κουτί 13.5 x 9.5 x h 8 cm 1432802
Ξύλινο κουτί Wooden box 13.5 x 9.5 x h 8 cm
ΑΠΟ€4,48
€3,00 (ΜΕ ΦΠΑ)
Μη διαθέσιμο προσωρινά
Αποστολή σε φίλο
Ξύλινο κουτί 17 χ 12 χ h 10.7 cm 1432763
Ξύλινο κουτί wooden chest 17 χ 12 χ h 10.7 cm
ΑΠΟ€6,26
€4,00 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Στένσιλ σχεδίων FineArt 18x26 cm No 2130436
ΑΠΟ€3,10
€2,20 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Στένσιλ σχεδίων FineArt 21x30 cm No 2130402
ΑΠΟ€3,30
€2,30 (ΜΕ ΦΠΑ)
`Αμεσα διαθέσιμο
Αποστολή σε φίλο
Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών|Δήλωση Απορρήτου|Όροι χρήσης|Τρόποι Παραγγελίας/Πληρωμής
Copyright 2012© idrogiospaint.gr All rights reserved
Κατασκευή Ιστοσελίδων HellasSITES